Follow Us:

RSS

ΑΛΜΥΡΟ ΦΙΣΤΙΚΙ


ΤΟ ΑΛΜΥΡΟ ΦΙΣΤΙΚΙ ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕ ΣΕ ΝΕΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ.



ALMIRO FISTIKI HAS MOVED TO A NEW DOMAIN.



ALMIROFISTIKI.GR!


Launching
comeback
launchpad

28 Νοεμβρίου 2015

Ο εφιάλτης κάθε μητέρας

18χρονος gamer από τη Μαλαισία μεγαλομέτοχος της Alpha Bank μετά την ανακεφαλαιοποίηση

kartika_melourΠάνω από το 14% των μετοχών της Alpha Bank κατέχει μετά την ολοκλήρωση της ανακεφαλαιοποίησης, 18χρονος Μαλαισιανός gamer, κάτοικος Κουάλα Λουμπούρ, όπως ανακοίνωσε επισήμως σήμερα η τράπεζα.

Ο 18χρονος Καρτίκα Μελούρ κέρδισε το πακέτο μετοχών σε διαδικτυακό παιχνίδι ρουλέτας την προηγούμενη Δευτέρα που οι γονείς του έλειπαν από το σπίτι και είχε τον υπολογιστή μόνο για τον εαυτό του. Συνηθισμένος να έχει ανοιχτές πολλές παρτίδες ρουλέτας ταυτόχρονα, δεν έδινε πολλή σημασία στο παιχνίδι και έπαιζε σχεδόν μηχανικά, κάποια στιγμή όμως με έναν περίπλοκο συνδυασμό εξω-χρηματιστηριακών συναλλαγών, αυτόματων προσαρμογών των τιμών και reverse split βρέθηκε να κατέχει το 14,6% της Alpha Bank.

«Μου είχαν μείνει περίπου 100 ρινγκίτ (σ.σ. λίγο πάνω από 22 ευρώ) από αυτά που μου είχαν αφήσει οι γονείς μου για το Σαββατοκύριακο και αφού σκέφθηκα για λίγο να παραγγείλω πίτσα, τελικά έφαγα κάτι που είχε στο ψυγείο και έκατσα στο ίντερνετ. Ομολογώ ότι δεν κατάλαβα ακριβώς τι έγινε και τι πάτησα, αλλά ξαφνικά διαπίστωσα ότι κατέχω σημαντικό ποσοστό μιας ελληνικής τράπεζας» ανέφερε ο Καρτίκα στο Bloomberg.

Ερωτώμενος σχετικά με τις μελλοντικές του κινήσεις μιας και πλέον διαθέτει μεγαλύτερο ποσοστό της Alpha Bank απ' ότι το ελληνικό Δημόσιο, το οποίο έχει διατηρήσει περίπου το 11% μέσω του Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας, ο 18χρονος Μελούρ δήλωσε αναποφάσιστος, πρόσθεσε όμως ότι «δεν προτίθεται να διακόψει τις σπουδές του στη Δίοικηση Επιχειρήσεων».

(έγραψε πάλι το κουλούρι και όχι μακριά από τη πραγματικότητα!)

26 Νοεμβρίου 2015

H καλή σύζυγος των 50s

Πες τα χρυσόστομε!


Η καλή γυναίκα πρέπει να ξέρει τη θέση της!
Να είναι ευτυχισμένη όταν υπηρετεί τον άνδρα και αφέντη της!
Μέσα από αυτή την υπηρεσία βρίσκει την ευτυχία!
Να γιατί ήταν ευτυχισμένες οι γυναίκες τότε!
Να γιατί δεν παίρνανε διαζύγια!
Να γιατί είχαμε ευτυχισμένους γάμους και οικογένειες!

Και μετά ήρθε η χειραφέτηση και ο φεμινισμός.
Και τα κάνανε όλα μπουρδέλο!
Και χωρίζουν και αυτοκτονούν και δεν παντρεύονται....
Εμ, δεν ξέρανε, δεν ρώταγαν;;;

Γυναίκες, καιρός να γυρίσετε στα παραδοσιακά και πατροπαράδοτα.
Στα "ωραία και νοικοκυρεμένα"!
Για να σώσετε τους γάμους και τις οικογένειές σας!
Για μια ευτυχισμένη ζωή.
Για ένα καλύτερο αύριο!!!

Διδαχτείτε από αυτόν τον όμορφο οδηγό και πορευτείτε ανάλογα!
Κι αν κάνετε και κανένα λαθάκι, δεν πειράζει.
Θα φάτε και τη σφαλιάρα σας, θα τη φχαριστηθείτε (για το καλό σας είναι άλλωστε) και την επόμενη φορά θα τα καταφέρετε καλύτερα!


Υ.Γ.  Δεν θέλω να ακούσω φεμινιστικά σχόλια!



22 Νοεμβρίου 2015

Σταματήστε να κάνετε τους ηλίθιους άνθρωπους διάσημους...





Δείτε πιο είναι το μυστήριο όσων γεννήθηκαν πριν το 1985…Αξίζει να το διαβάσετε!


Όσοι ανήκετε σε αυτές τις ηλικίες…θα καταλάβετε: «H αλήθεια είναι ότι δεν ξέρω πώς καταφέραμε να επιβιώσουμε…

Ήμαστε μια γενιά σε αναμονή: περάσαμε την παιδική μας ηλικία περιμένοντας. Έπρεπε να περιμένουμε δύο ώρες μετά το φαγητό πριν κολυμπήσουμε, δύο ώρες μεσημεριανό ύπνο για να ξεκουραστούμε και τις Κυριακές έπρεπε να…μείνουμε νηστικοί όλο το πρωί για να κοινωνήσουμε.

Ακόμα και οι πόνοι περνούσαν με την αναμονή.. Κοιτάζοντας πίσω, είναι δύσκολο να πιστέψουμε ότι είμαστε ακόμα ζωντανοί.. Εμείς ταξιδεύαμε σε αυτοκίνητα χωρίς ζώνες ασφαλείας και αερόσακους.

Κάναμε ταξίδια 10 και 12 ωρών, πέντε άτομα σε ένα Φιατάκι και δεν υποφέραμε από το «σύνδρομο της τουριστικής θέσης». Δεν είχαμε πόρτες, παράθυρα, ντουλάπια και μπουκάλια φαρμάκων ασφαλείας για τα παιδιά..

Ανεβαίναμε στα ποδήλατα χωρίς κράνη και προστατευτικά, κάναμε ωτο-στοπ, καβαλάγαμε μοτοσικλέτες χωρίς δίπλωμα.

Οι κούνιες ήταν φτιαγμένες από μέταλλο και είχαν κοφτερές γωνίες. Ακόμα και τα παιχνίδια μας ήταν βίαια.

Περνάγαμε ώρες κατασκευάζοντας αυτοσχέδια αυτοκίνητα για να κάνουμε κόντρες κατρακυλώντας σε κάποια κατηφόρα και μόνο τότε ανακαλύπταμε ότι είχαμε ξεχάσει να βάλουμε φρένα. Παίζαμε «μακριά γαϊδούρα» και κανείς μας δεν έπαθε κήλη ή εξάρθρωση..

Βγαίναμε από το σπίτι τρέχοντας το πρωί, παίζαμε όλη τη μέρα και δεν γυρνούσαμε στο σπίτι παρά μόνο αφού είχαν ανάψει τα φώτα στους δρόμους. Κανείς δεν μπορούσε να μάς βρει.

Τότε δεν υπήρχαν κινητά. Σπάζαμε τα κόκαλα και τα δόντια μας και δεν υπήρχε κανένας νόμος για να τιμωρήσει τους «υπεύθυνους»

Ανοίγανε κεφάλια όταν παίζαμε πόλεμο με πέτρες και ξύλα και δεν έτρεχε τίποτα. Ήταν κάτι συνηθισμένο για παιδιά και όλα θεραπεύονταν με λίγο ιώδιο ή μερικά ράμματα.. Δεν υπήρχε κάποιος να κατηγορήσεις παρά μόνο ο εαυτός σου.

Είχαμε καυγάδες και κάναμε καζούρα ο ένας στον άλλος και μάθαμε να το ξεπερνάμε.Τρώγαμε γλυκά και πίναμε αναψυκτικά, αλλά δεν ήμασταν παχύσαρκοι. Ίσως κάποιος από εμάς να ήταν χοντρός και αυτό ήταν όλο.

Μοιραζόμασταν μπουκάλια νερό ή αναψυκτικά ή οποιοδήποτε ποτό και κανένας μας δεν έπαθε τίποτα. Καμιά φορά κολλάγαμε ψείρες στο σχολείο και οι μητέρες μας το αντιμετώπιζαν πλένοντας μας το κεφάλι με ζεστό ξύδι..



Δεν είχαμε Playstations, Nintendo 64, 99 τηλεοπτικά κανάλια, βιντεοταινίες με ήχο surround, υπολογιστές ή Ιnternet. Εμείς είχαμε φίλους.. Κανονίζαμε να βγούμε μαζί τους και βγαίναμε..

Καμιά φορά δεν κανονίζαμε τίποτα, απλά βγαίναμε στο δρόμο και εκεί συναντιόμασταν για να παίξουμε κυνηγητό, κρυφτό, αμπάριζα… μέχρι εκεί έφτανε η τεχνολογία.

Περνούσαμε τη μέρα μας έξω, τρέχοντας και παίζοντας. Φτιάχναμε παιχνίδια μόνοι μας από ξύλα.. Χάσαμε χιλιάδες greekmagazino.com μπάλες ποδοσφαίρου. Πίναμε νερό κατευθείαν από τη βρύση, όχι εμφιαλωμένο, και κάποιοι έβαζαν τα χείλη τους πάνω στη βρύση.

Κυνηγούσαμε σαύρες και πουλιά με αεροβόλα στην εξοχή, παρά το ότι ήμασταν ανήλικοι και δεν υπήρχαν ενήλικοι για να μας επιβλέπουν.

Πηγαίναμε με το ποδήλατο ή περπατώντας μέχρι τα σπίτια των φίλων και τους φωνάζαμε από την πόρτα. Φανταστείτε το! Χωρίς να ζητήσουμε άδεια από τους γονείς μας, ολομόναχοι εκεί έξω στο σκληρό αυτό κόσμο! Χωρίς κανέναν υπεύθυνο! Πώς τα καταφέραμε;

Στα σχολικά παιχνίδια συμμετείχαν όλοι και όσοι δεν έπαιρναν μέρος έπρεπε να συμβιβαστούν με την απογοήτευση. Κάποιοι δεν ήταν τόσο καλοί μαθητές όσο άλλοι και έπρεπε να μείνουν στην ίδια τάξη.

Δεν υπήρχαν ειδικά τεστ για να περάσουν όλοι.. Τι φρίκη! Κάναμε διακοπές τρεις μήνες τα καλοκαίρια και περνούσαμε ατέλειωτες ώρες στην παραλία χωρίς αντηλιακή κρέμα με δείκτη προστασίας 30 και χωρίς μαθήματα ιστιοπλοΐας, τένις ή γκολφ..

Φτιάχναμε όμως φανταστικά κάστρα στην άμμο και ψαρεύαμε με ένα αγκίστρι και μια πετονιά. Ρίχναμε τα κορίτσια κυνηγώντας τα, όχι πιάνοντας κουβέντα σε κάποιο chat room και γράφοντας ; ) : D : P

Είχαμε ελευθερία, αποτυχία, επιτυχία και υπευθυνότητα και μέσα από όλα αυτά μάθαμε και ωριμάσαμε. Αν εσύ είσαι από τους «παλιούς»… συγχαρητήρια!

Είχες την τύχη να μεγαλώσεις σαν παιδί…»!!!

ΠΗΓΗ


12 Νοεμβρίου 2015

(καμμιά δεκαριά ακόμη) ΑΣΤΕΙΑ διάφορα που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο και μας φτιάχνουν το κέφι…












μοσχαρια, βοδινά κ.α.....





Ο ΣΥΡΙΖΑ συμμετέχει σε απεργία κατά της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ! (και το δούλεμα πάει σύννεφο)

Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι εναντίον των μνημονίων, αλλά τα υπογράφει.
Καλεί τον κόσμο να πει ΟΧΙ σε δημοψήφισμα και το κάνει ΝΑΙ.
Καλεί τον κόσμο του ΣΥΡΙΖΑ να κατέβει στις απεργίες, για να καταδικάσει την ... πολιτική του ..ΣΥΡΙΖΑ.

Πώς λέγεται στην ιατρική, αυτή η διαταραχή;








link

Το Αυθεντικόν...

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Almiro Fistiki. Από το Blogger.

ΠΛΑΚΟΛΟΓΙΟΝ

BLOGS

Αναφορά κατάχρησης

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Η Σελίδα μας στο Facebook

Αχόρταγος

ΣΤΗ...ΤΥΧΗ!

ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ