Follow Us:

RSS

ΑΛΜΥΡΟ ΦΙΣΤΙΚΙ


ΤΟ ΑΛΜΥΡΟ ΦΙΣΤΙΚΙ ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕ ΣΕ ΝΕΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ.



ALMIRO FISTIKI HAS MOVED TO A NEW DOMAIN.



ALMIROFISTIKI.GR!


Launching
comeback
launchpad

27 Μαρτίου 2013

Έτσι εξηγούνται όλα: O Mητσοτάκης εγκαινίασε την τράπεζα Κύπρου!

1

Tον γύρο στην κυριολεξία του Διαδικτύου κάνει μία φωτογραφία από τα εγκαίνια υποκαταστήματος της Τράπεζας Κύπρου στην Ελλάδα, στην οποία εμφανίζεται ο πρώην πρωθυπουργός, Κωνσταντίνος Μητσοτάκης να κόβει περιχαρής την σχετική κορδέλα!

link

Η Χώρα των εκποιητών!

Ο Γέρος και ο διάβολος

24 Μαρτίου 2013

Το αναγεννησιακό σκίτσο με τους Ευρωπαίους ηγέτες που κάνει το γύρο του κόσμου

Andrei Budayev

Με τον δικό του σατιρικό τρόπο ο Ρώσος σκιτσογράφος Andrei Budayev της εφημερίδας Moscow Timesαπεικονίζει τους πρωταγωνιστές της κυπριακής κρίσης. Όπως συνηθίζει ο Ρώσος καλλιτέχνης «παραφράζει» έναν ζωγραφικό πίνακα χρησιμοποιώντας τα πρόσωπα της επικαιρότητας.

Στη σύνθεση παρουσιάζονται - μέσω Photoshop βεβαίως -  η Κριστίν Λαγκάρντ του ΔΝΤ σε ρόλο πατρόνας σε μαγειρείο, η Άνγκελα Μέρκελ σε ρόλο μέγαιρας, ο Αντώνης Σαμαράς με ευλύγιστη μέση υποκύπτων, ο Ζεράρ Ντεπαρντιέ στον ρόλο του πληθωρικού φεουδάρχη, ο Ολάντ σε εκδοχή αδιάφορου «ξεβράκωτου», στο βάθος ο Μπαρόζο ως ιησουίτης καλόγερος και ο Βλαντιμίρ Πούτιν με αλεπουδίσια φάτσα σε ρόλο Κυανοπώγωνα.
Κάπου γυρτός αλλά όχι αμελητέος, με ενδυμασία μπατιριμένου ψευτοαριστοκράτη, φιγουράρει ο Κάμερον εκ Βρετανίας ορμώμενος.
Η φωτογραφία - σύνθεση και το άρθρο σχολιάζουν τη στάση της Μόσχας έναντι της κυπριακής κρίσης και την έως και παρεξηγήσιμη συμπεριφορά του πρωθυπουργού Ντμίτρι Μεντβέντεφ, ο οποίος συντασσόμενος - κατόπιν εντολών του Κρεμλίνου βεβαίως - με το Βερολίνο, αρνήθηκε - όπως δήλωσε - να «βγάλει το φίδι από την τρύπα. Ως γνωστόν, άδοξα έληξαν οι συνομιλίες της κυπριακής πλευράς με τους Ρώσους, με τη Μόσχα να αποσύρεται από όλα τα ενεργά σενάρια για τη διάσωση της Κύπρου.
Στους πρωταγωνιστές της σκηνής σε αναγεννησιακή ταβέρνα, παρατηρεί κανείς πως ο Ρομπάι απέκτησε μαλλιά (θαύμα!), πως ο Ραχόι των Ιβήρων συμμετέχει έκπληκτος στα τεκταινόμενα (πάντα είχε αυτό το ύφος) και πως στο ντεκόρ, πίσω στον λερό τοίχο, εμφανίζεται ο αλήστου μνήμης Σαρκοζί σε ξεσκισμένη αφίσα με το σύνθημα «Ισχυρή Γαλλία», (ποια ισχυρή Γαλλία, αλίμονο!) και ο πανταχού παρών Οβελίξ ως αναφορά στην παραπαίουσα Γαλατία.
Η σύνθεση μεταφράζει σχεδόν με απόλυτη ακρίβεια τους ρόλους των πρωταγωνιστών στα δρώμενα και εκφράζει τα συναισθήματα θλίψης και πικρίας που προκαλούν οι χειρισμοί των ισχυρών, η οσφυοκαμψία των αδυνάτων και η αδιαφορία (Γαλλία) των προς το παρόν εκτός νυμφώνος.

protothema.gr

zougla.gr

Aπαγόρευσαν το τραγούδι ...«Όταν γυρίσω θα τους γαμήσω», βασισμένο στα αυθεντικά λόγια του στρατηγού Γεώργιου Καραϊσκάκη (βίντεο)

67Το τραγούδι του Βασίλη Παπακωνσταντίνου «Όταν γυρίσω θα τους γαμήσω», βασισμένο στα αυθεντικά λόγια του στρατηγού Γεώργιου Καραϊσκάκη, για την ταινία του Νίκου Καλογερόπουλου «Οι ιππείς της Πύλου». Το ραδιοτηλεοπτικό (ΕΣΡ) τιμωρεί όποιον το μεταδίδει. Έγινε κι αυτό...

Από την όμορφη Κυπαρισσία, όπου διαμένει μόνιμα τα τελευταία χρόνια σε έναν χώρο που έχει ανακαινίσει στο Τουριστικό, προκειμένου να τον λειτουργήσει σαν πολυχώρο πολιτισμού, ο ανατρεπτικός Νίκος Καλογερόπουλος στέλνει τα δικά του χαιρετίσματα στην εξουσία: «Εγώ τα έχω τραγουδήσει και τα έχω πει ξανά και ξανά και με το τραγούδι για τον Καραϊσκάκη, που το έχω γράψει από την ψυχή μου και δεν έχω ζητήσει καν δικαιώματα». Το γνωστό «Καραϊσκάκης», το «Άμα γυρίσω θα τους γα...σω», που έχει επιτύχει κάποια εκατομμύρια χτυπήματα, είχε τραγουδηθεί από τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου και φέρνει στο μυαλό τον αθυρόστομο ήρωα της Επανάστασης που δεν μάσαγε μπροστά στους κατακτητές.

«Ποιοι σύγχρονοι κατακτητές, καλέ; Δεν τους βλέπεις όλους αυτούς τους νενέκους, τους τροϊκανούς και τους Ευρωπαίους; Ένα μάτσο τεχνοκράτες χωρίς όραμα, ούτε ουσία. Μπροστά τους, ο Ζισκάρ ντ’ Εστέν και οι όμοιοί του φαντάζουν εξτρεμιστές».

14 Μαρτίου 2013

Τα πορνογραφικά γούστα των λαών

Οι δημοφιλέστεροι «όροι» που αναζητούν οι χρήστες online πορνό κάθε χώρας!

Κι όμως, τα τοπικά πορνογραφικά έθιμα των εθνών της οικουμένης μια κάποια έκπληξη την έχουν.
Αυτό προκύπτει τουλάχιστον από την έρευνα δεδομένων της δημοφιλούς μηχανής πορνο-αναζήτησης PornMD, που αποτελεί τμήμα του ακόμα δημοφιλέστερου πορνογραφικού δικτύου δωρεάν υπηρεσιών Pornhub.com.

Ας δούμε λοιπόν τους κορυφαίους όρους αναζήτησης πορνογραφικού περιεχομένου για μια σειρά από χώρες (λόγω του διεθνούς χαρακτήρα της ηλεκτρονικής πορνογραφίας, αφήνουμε τους όρους αμετάφραστους):


Ρουμανία: «mom and son»
topposrch1


Συρία: «aunt»
topposrch2

Φινλανδία: «mature»
topposrch3

Αυστραλία: «aussie (gay)»
topposrch4

Ουκρανία: «raincoat (gay)»
topposrch5

Ρωσία: «russian»
topposrch6

Ισλανδία: ο δεύτερος δημοφιλέστερος όρος είναι ακόμα πιο σκανδαλιστικός: «native american (gay)»
topposrch7

Νότια Αφρική: «hidden cam»
topposrch8

Κίνα: κι όμως, το «japanese» είναι δημοφιλέστερο από το «chinese»
topposrch9

Ιράν: «pussy» - χωρίς περιστροφές
topposrch10

Ελλάς: «χαράτσι» – σκληρό anal χωρίς λιπαντικόtopposrch71

11 Μαρτίου 2013

Tα πάνω κάτω...


Οικογένεια γυμνιστών πιάνει την κόρη στα… πράσα! 



Εκείνος στο μπαρ, και τα συζυγικά καθήκοντα, ποιος;;;; 

Το ίδιο ζευγάρι, με διαφορετικά ρούχα, μακιγιάζ και χτένισμα

Ο Ισπανός φωτογράφος Nacho Rojo έκανε μια παιχνιδιάρικη σειρά που ονομάζεται "Ζευγάρια".

9 διαφορετικά πλάνα από το ίδιο ζευγάρι στην ίδια γωνία λήψης αλλά με διαφορετικά ρούχα, μακιγιάζ και χτένισμα.

Ποτέ μην υποτιμάτε τη δύναμη του στυλ.

Reclarkgable_photography01_1Reclarkgable_photography01_2Reclarkgable_photography01_3Reclarkgable_photography01_4Reclarkgable_photography01_5Reclarkgable_photography01_6Reclarkgable_photography01_7Reclarkgable_photography01_8Reclarkgable_photography01_9

link

Απίστευτο!

Ατίπτσθεο κι ώμος αθλιηνό..
mail[4]

Σνφμύωα με μια έυρενα στο Πισήναπιμετο του Κμτρπιαιζ, δεν πεαίζι ρλόο με τι σριεά ενίαι τοθοπεμετενα τα γταμάμρα μσέα σε μια λξέη, αεκρί το πώτρο και το ταελείτυο γάμρμα να ενίαι στη στωσή θσέη.

Τα υλοπιόπα μροπούν να ενίαι σε τχίυεας θιέεσς και μροπετίε να δαβαιάεστε τις λιεξές χρωίς πλβημόρα. Ατυό γνίταει γαιτί ο απρώνθονις εκέγλφοας δεν δαεβζιάι γάμρμα γάμρμα κθάε λξέη αλλά την λξέη σαν σνύλοο.

Ατίπτσυεο ;

Το Αυθεντικόν...

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Almiro Fistiki. Από το Blogger.

ΠΛΑΚΟΛΟΓΙΟΝ

BLOGS

Αναφορά κατάχρησης

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Η Σελίδα μας στο Facebook

Αχόρταγος

ΣΤΗ...ΤΥΧΗ!

ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ