Follow Us:

RSS

ΑΛΜΥΡΟ ΦΙΣΤΙΚΙ


ΤΟ ΑΛΜΥΡΟ ΦΙΣΤΙΚΙ ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕ ΣΕ ΝΕΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ.



ALMIRO FISTIKI HAS MOVED TO A NEW DOMAIN.



ALMIROFISTIKI.GR!


Launching
comeback
launchpad

31 Ιουλίου 2011

Η Κληρονομιά

Η ετοιμοθάνατη γιαγιά κάλεσε την εγγονή της. Όταν εκείνη ήρθε της λέει με αδύναμη φωνή:
«Κόρη μου, εγώ μπορεί να πεθάνω από στιγμή σε στιγμή γι' αυτό θέλω να κληρονομήσεις εσύ το αγρόκτημά μου, συμπεριλαμβανομένης της βίλας, του τρακτέρ, της αγροικίας και όλα τα ζώα καθώς και τα $  22,389,630.00 μετρητά που έχω».
Η εγγονή απάντησε: "Wow!" «Βρε γιαγιά, δεν ήξερα πως είχες και φάρμα και όλο αυτό τον πλούτο! Πού είναι»;;
Η γιαγιά της λέει αφήνοντας την τελευταία της πνοή.....«Είναι στον λογαριασμό μου στο Facebook».

25 Ιουλίου 2011

Το μοναδικό εντυπωσιακό-χρήσιμο γυναικείο body piercing!

Tο body piercing είναι συνήθως αποκρουστικό.

Ειδικά στις γυναίκες!

Υπάρχει ένα όμως ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ body piercing που είναι όλα τα λεφτά!



ΤΡΕΞΤΕ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΕΤΕ!

ΠΡΟΣΟΧΗ:

ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΗΣ ΖΗΤΗΣΗΣ, ΘΑ ΤΗΡΗΘΕΙ ΣΕΙΡΑ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ!


...











....











....









....



ΤΣΙΜΠΑ ΜΟΥ ΤΙΣ ΡΩΓΕΣ!!!!

Πολύ καλό! Θυμηθείτε το την επόμενη φορά που θα θελήσετε να επιστρέψετε κάτι και αντιμετωπίζετε δυσκολίες!!!!

Μια γυναίκα πηγαίνει στο γκισέ εξυπηρέτησης ενός πολυκαταστήματος και ζητάει να επιστρέψει μία τοστιέρα που είχε αγοράσει γιατί δεν δούλευε και ήθελε τα λεφτά της πίσω. Ο υπάλληλος της λέει ότι αυτό δεν είναι δυνατό, γιατί η τοστιέρα που είχε αγοράσει ήταν στις προσφορές.
Ξαφνικά η γυναίκα σηκώνει τα χέρια της ψηλά στον αέρα και αρχίζει να τσιρίζει:

ΤΣΙΜΠΑ ΜΟΥ ΤΙΣ ΡΩΓΕΣ!
ΤΣΙΜΠΑ ΜΟΥ ΤΙΣ ΡΩΓΕΣ!
ΤΣΙΜΠΑ ΜΟΥ ΤΙΣ ΡΩΓΕΣ!

Έντρομος ο υπάλληλος (και ενώ κόσμος άρχιζε να μαζεύεται γύρω τους) τρέχει και φωνάζει τον προϊστάμενό του να αντιμετωπίσει εκείνος την κατάσταση. Έρχεται ο προϊστάμενος.
-Tι συμβαίνει κυρία μου; Πώς μπορώ να σας βοηθήσω;
Μπροστά στον κόσμο που συνέχιζε να μαζεύεται όλο και περισσότερος, η γυναίκα εξηγεί ξανά στον προϊστάμενο ότι ήθελε να επιστρέψει την τοστιέρα και να πάρει τα λεφτά της πίσω.
Ο προϊστάμενος, της εξηγεί ξανά, ότι αυτό δεν γίνεται γιατί η τοστιέρα ήταν προσφορά!
Η γυναίκα ξανασηκώνει τα χέρια ψηλά και αρχίζει ξανά να ουρλιάζει:

ΤΣΙΜΠΑ ΜΟΥ ΤΙΣ ΡΩΓΕΣ!
ΤΣΙΜΠΑ ΜΟΥ ΤΙΣ ΡΩΓΕΣ!
ΤΣΙΜΠΑ ΜΟΥ ΤΙΣ ΡΩΓΕΣ!

Έκπληκτος και ο προϊστάμενος και ενώ ο κόσμος είχε πια μαζευτεί ασφυκτικά γύρω από το σκηνικό, ρωτάει:
- Κυρία μου, γιατί το λέτε αυτό;
Και η γυναίκα απαντάει:
- Γιατί μου αρέσει να μου τσιμπάνε τις ρώγες όταν με πηδάνε!

Το κοινό ξέσπασε σε χειροκρότημα και η γυναίκα πήρε αμέσως τα λεφτά της πίσω!

19 Ιουλίου 2011

η μυστική βιογραφία του Tσακ Νορις

Η.. ζωή του Τσακ Νόρις αποτελεί ένα τεράστιο μυστήριο. 

Η μία εκδοχή που κυκλοφορεί τις τελευταίες μέρες στο ίντερνετ έχει ως εξής:

Οι ιστορικοί δε γνωρίζουν ακριβώς πότε γεννήθηκε, άλλα η πρώτη του εμφάνιση αναφέρεται κάπου στο 100 μ.Χ. στη Γαλατία, όπου έδειρε 5000 Ρωμαίους χρησιμοποιώντας μόνο τη στριφογυριστή κλωτσιά του.

Λίγο αργότερα, το 550 μ.Χ., διέσχισε τον Ατλαντικό κολυμπώντας και αφού κατέρριψε το παγκόσμιο ρεκόρ στη κολύμβηση ανακάλυψε την Αμερική.

Όταν οι Τούρκοι πολιορκούσαν την Κωνσταντινούπολη, άνοιξε κατά λάθος την Κερκόπορτα όταν προσγειώθηκε πάνω της ένας Τούρκος που είχε φάει μια κλωτσιά από τον Τσακ κάπου 10 χιλιόμετρα πιο πέρα.

Το 1492 έδειξε το δρόμο στον Κολόμβο και έπειτα ξαναγύρισε στην Ευρώπη. Το 1700 πολιτογραφήθηκε Αμερικανός για να πολεμήσει την τρομοκρατία.

Το 1821 έρχεται στην Ελλάδα με το πρόσχημα ότι οι Τούρκοι είναι τρομοκράτες και ξεκινάει την επανάσταση. Νικάει μόνος του σε 3 μάχες τους Τούρκους και μετά φεύγει πάλι για Αμερική

Εκεί το 1900 ανακαλύπτει πετρέλαιο κάνοντας γεώτρηση με ένα κουτάλι. Λίγα χρόνια μετά ιδρύει το δικό του αστυνομικό σώμα, τους Τέξας Ρέιντζερς. Το 1944 κατατάσσεται στον Αμερικανικό στρατό και αποβιβάζεται μόνος του στη Νορμανδία, όπου συντρίβει τους Γερμανούς.

Από το ’50 και μετά ασχολείται αποκλειστικά με τον κινηματογράφο (με εξαίρεση την εκστρατεία του στο Βιετνάμ κατά την οποία αφάνισε 200.000 αντάρτες).





Μία άλλη εκδοχή λέει:

Φήμες θέλουν τον Τσακ Νόρις να υπάρχει από πάντα ή να είναι ετεροθαλής αδερφός του Ντάνκαν Μακλάουντ. Η πρώτη του εμφάνιση αναφέρεται από τους ιστορικούς στη μάχη των Γαυγάμηλων, όπου επιτέλεσε αρχηγός του ιππικού του Μ. Αλεξάνδρου. Επανεμφανίζεται το 50 μ.Χ. στη Γαλατία, όπου έδειρε 1500 Ρωμαίους χρησιμοποιώντας μόνο τη στριφογυριστή κλωτσιά του.
(..)
Το 1700 πολιτογραφήθηκε Αμερικανός και στάλθηκε στο Ιράκ να πολεμήσει την Τρομοκρατία. Το 1821 έρχεται στην Ελλάδα με το πρόσχημα ότι οι Τούρκοι είναι τρομοκράτες και ξεκινάει την επανάσταση. Νικάει μόνος του σε 2 μάχες τους Τούρκους και μετά φεύγει πάλι για Αμερική για να αναχαιτίσει τους Οστρογότθους και να συναντηθεί με τους Ελ στα Ηνωμένα Έθνη. Το 1880 ανακαλύπτει πετρέλαιο κάνοντας γεώτρηση με ένα κουτάλι. Λίγα χρόνια μετά ιδρύει το δικό του αστυνομικό σώμα, τους περίφημους Τέξας Ρέιντζερς.

Το 1900 αποφασίζει να ασχοληθεί με τον κινηματογράφο. Ιδρύει το Χόλιγουντ και αναδεικνύει κορυφαίους σκηνοθέτες όπως ο Θόδωρος Αγγελόπουλος και ο Αμπάς Κιαροστάμι.

Αργότερα, κατατάσσεται στον Αμερικανικό στρατό και αποβιβάζεται μόνος του στη Νορμανδία, όπου συντρίβει τη Ναζιστική πολεμική μηχανή. Από το '50 και μετά ασχολείται αποκλειστικά με τον κινηματογράφο (με εξαίρεση την εκστρατεία του στο Βιετνάμ κατά την οποία αφάνισε 200.000 αντάρτες και σκόρπισε τον τρόμο), τους Τέξας Ρέιντζερς και το Κουνγκ Φου.

Γίνεται γνωστός στο ευρύ κοινό από τη συμμετοχή του σε διάφορες μεγάλες επιτυχίες όπως το «Σκύψε ευλογημένε» και τον «Τιτανικό», όπου στο πλευρό του Λεονάρδου ντι Κόπριο υποδύεται το παγόβουνο. Έχει παίξει σε πολλές επικές υπερπαραγωγές και έχει κερδίσει συνολικά πάνω από 30 όσκαρ και έχει δικό του αστέρι στη λεωφόρο των άστρων.

Ας αναφερθεί ότι υπήρξε Jedi Μάστορας και εκπαιδευτής του Johnny SkyWalker. Έχει κατά καιρούς συνεργαστεί με κορυφαία ονόματα του Χόλιγουντ όπως ο Στίβεν Σιγκάλ, ο Έρικ Ρόμπερτς, ο Ζαν Κλωντ Βαν Νταμ και φυσικά ο «Rambo» Συλβέστερ Σταλόνε. Τα τελευταία χρόνια έχει μπει δυναμικά και στο χώρο του τραγουδιού. Μάλιστα, το 2004, το ντουέτο του με τη Νταίζυ Ντούκουνα πούλησε 1.500.000.000 αντίτυπα παγκοσμίως. Δηλώνει πως το μόνο όνειρό του πλέον είναι να τραγουδήσει με την Άννα Βίσση και να παίξει σε ταινία με τον Στάθη Ψάλτη. 


ΕΞΥΠΝΑΚΗΔΕΣ

Δύο νεαροί επιχειρηματίες στη Φλόριντα κάθονταν κάνοντας διάλειμμα στο κατάστημά τους, που θα άνοιγε σύντομα, στο εμπορικό κέντρο (Mall).
Καθώς το κατάστημα δεν ήταν ακόμα έτοιμο, είχε μόνο μερικά ράφια και βάσεις στημένα. Λέει ο ένας στον άλλο:
- Πάω στοίχημα ότι όπου να ‘ναι κάποιος ηλικιωμένος θα περάσει, θα βάλει τη μούρη του στο τζάμι κοιτάζοντας μέσα και θα ρωτήσει τι πουλάμε.
Όντως έτσι έγινε. Σε λίγο ένας ηλικιωμένος περνώντας, σταματάει, κοιτάει επίμονα γύρω του τη βιτρίνα, και σκύβοντας στο τζάμι με δυνατή φωνή ρωτάει:
- Τι πουλάτε εδώ;
Ο άλλος από τους επιχειρηματίες σαρκαστικά απαντάει:
- Πουλάμε κωλοτρυπίδες.
Κι ο ηλικιωμένος, ετοιμόλογος, τους ρουμπώνει:
- Α, βλέπω ότι τα πάτε μια χαρά. Έχουν μείνει μόνο δύο!

Μη τα βάζετε με ηλικιωμένους!
Δεν γερνούν τσάμπα. Αποκτούν σοφία!


Στον γυναικολόγο

-Κυρία μου έχω μείνει άναυδος!!! Μα καλά πώς γίνεται να είστε παρθένα μετά από τέσσερις συζύγους;;;
-Απλό γιατρέ μου.. Ο πρώτος πιανίστας... μόνο χέρι, ο δεύτερος δικηγόρος... μόνο γλώσσα, ο τρίτος ποιητής... μόνο υποσχέσεις και ο τελευταίος βουλευτής.... μόνο κώλο!!!!



Το Αυθεντικόν...

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Almiro Fistiki. Από το Blogger.

ΠΛΑΚΟΛΟΓΙΟΝ

BLOGS

Αναφορά κατάχρησης

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Η Σελίδα μας στο Facebook

Αχόρταγος

ΣΤΗ...ΤΥΧΗ!

ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ