Follow Us:

RSS

ΑΛΜΥΡΟ ΦΙΣΤΙΚΙ


ΤΟ ΑΛΜΥΡΟ ΦΙΣΤΙΚΙ ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕ ΣΕ ΝΕΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ.



ALMIRO FISTIKI HAS MOVED TO A NEW DOMAIN.



ALMIROFISTIKI.GR!


Launching
comeback
launchpad

31 Ιανουαρίου 2011

10 Συμβουλές για να την «καμακώσεις»

Για να πλησιάσεις την κοπέλα στο μπαρ δεν θέλει κόπο, αλλά τρόπο! Σας παρουσιάζουμε 10 βήματα για να την «καμακώσεις» και να μην φας χυλόπιτα…


Σταμάτα να φοβάσαι την απόρριψη

Ο φόβος της απόρριψης είναι ο χειρότερος εχθρός για έναν άντρα. Ξεπέρασε τον γιατί είναι παράλογος. Καμία γυναίκα δεν πρόκειται να ουρλιάξει και να τρέξει μακριά σου μόλις την πλησιάσεις, δεν θα σε δείξει στις φίλες της γελώντας ούτε θα μεταμορφωθεί σε τέρας κολάσεως και θα σε κατασπαράξει. Οι περισσότερες όταν τις πλησιάσεις θ’ ανταποκριθούν ουδέτερα ως και θετικά γιατί με την κίνηση σου αυτή εκφράζεις ενδιαφέρον κι αυτό τις κάνει να νιώθουν όμορφα. Είναι κολακευτικό και γι’ αυτό δεν πρόκειται να δεις καμιά γυναίκα να σου απαντάει αναστατωμένη ή να σου απαντά προσβεβλημένη (εξαρτάται βέβαια από τον τρόπο που θα την πλησιάσεις.) Γι’ αυτό σταμάτα ν’ ανησυχείς για την απόρριψη και μην καις τις ευκαιρίες σου πριν καν προσπαθήσεις.

Μην ζητήσεις το τηλέφωνο της, ζήτα το email της!

Είναι προφανές ότι από τη στιγμή που θα πάρεις το τηλέφωνο μιας κοπέλας το ραντεβού που θ’ ακολουθήσει είναι δεδομένο, αυτός είναι ο λόγος που της το ζήτησες άλλωστε, επειδή θέλεις να την ξαναδείς. Όμως οι περισσότερες γυναίκες είναι διστακτικές στο θέμα του τηλεφώνου. Η παραχώρηση του σηματοδοτεί την είσοδο σου στον κόσμο της και μπορεί να μην έχει πειστεί ακόμα ότι δεν είσαι ψυχασθενής. Γι’ αυτό κι εσύ κάνε την ανατροπή και ζήτα της το email της. Έχει αποδειχτεί ότι το παραχωρούν πολύ πιο εύκολα καθώς τους φαίνεται πολύ πιο αθώο και φέρνει στο πιο επαγγελματικό. Κι εκεί που θα σου σημειώνει το email της σ’ ένα χαρτάκι πες της να σου γράψει αν θέλει και το τηλέφωνο της, θα το σκεφτεί λιγότερο μ’ αυτό τον τρόπο.


Ζήτα την επαγγελματική της κάρτα

Εάν θέλεις να δοκιμάσεις κάτι πέρα από την πεπατημένη χωρίς όμως να φας τα μούτρα σου τότε δοκίμασε να της ζητήσεις την επαγγελματική της κάρτα. Και τώρα θα μου πεις «μα δεν έχουν όλες επαγγελματική κάρτα» Το ξέρουμε. Γι’ αυτό κι αν σου πει πως δεν έχει τότε εσύ πρότεινε της να σου φτιάξει μια εκείνη την στιγμή γράφοντας σ’ ένα χαρτάκι όλα τα στοιχεία της. Το πιθανότερο είναι ότι θα το βρει αστείο και θα μπει στο παιχνίδι. Εάν θέλεις να την εντυπωσιάσεις τότε αγνόησε τα παραπάνω κι απλά βγάλε την δική σου κάρτα και δώστην της με τρόπο.


Δράσε γρήγορα

Τη στιγμή που θα την ακούσεις να σου λέει «οκ θα σου δώσω το email μου» πρέπει να είσαι έτοιμος ν’ αντιδράσεις κι όχι να κάθεσαι να την κοιτάς στα μάτια. Δώστης αμέσως ένα κομμάτι χαρτί και στυλό πριν να προλάβει ν’ αλλάξει γνώμη καθώς εσύ θα σαι χαμένος στις σκέψεις σου. Και μην ξεχάσεις να κάνεις και το κόλπο με το τηλέφωνο όπως είπαμε. Όταν θα ‘χει ξεκινήσει να γράφει πες της κάτι σε στυλ «μη ξεχάσεις να μου γράψεις και τ’ όνομα και το τηλέφωνο σου». Αφού έχει ήδη αποφασίσει να σου επιτρέψει να επικοινωνήσεις μαζί της τότε το πιθανότερο είναι ότι θα συνεχίσει να γράφει.


Προετοιμάσου για κάθε ενδεχόμενο

Κοίτα το πιθανότερο είναι ότι οι περισσότερες γυναίκες θα σου δώσουν το email τους χωρίς ιδιαίτερη σκέψη. Όμως σίγουρα μπορεί να συναντήσεις κάποιες αντιστάσεις. Μπορεί η κοπέλα που σταμπάρεις όλο το βράδυ και επιτέλους πλησίασες να γυρίσει και να σου πει ότι δεν συνηθίζει να δίνει το email της σ’ αγνώστους. Τότε εσύ θα πρέπει να έχεις έτοιμο ένα αστείο που θα την κάνει να ρίξει λίγο τις άμυνες κάτι … ή απλά να είσαι έτοιμος να προχωρήσεις στην επόμενη κοπέλα.


Προσπάθησε με κάθε τρόπο να μη σε δει ως φίλο

Εάν όταν πλησιάζεις μια γυναίκα το παίζεις πολύ ντροπαλός κι αθώος τότε φλερτάρεις έντονα με το ενδεχόμενο να σε βάλει στον κατάλογο των πιθανών φίλων της και χάθηκε το παιχνίδι. Γι’ αυτό πλησίασε την δυναμικά και μ’ αυτοπεποίθηση χωρίς να επινοείς δικαιολογίες κάνοντας ξεκάθαρο ότι την πλησίασες επειδή σου αρέσει και θέλεις να βγεις ραντεβού κι όχι να παίξετε τις κουμπάρες. Το να προσποιηθείς ότι είσαι το καλό παιδί κι ότι θέλεις απλά να της πιάσεις κουβέντα το μόνο που θα έχει ως αποτέλεσμα είναι να γυρίσεις για ακόμη ένα βράδυ μόνος σπίτι.


Κάνε εξάσκηση

Έχουμε μάθει ότι η καλύτερη επίθεση είναι η άμυνα. Γι’ αυτό φρόντισε να φτιάξεις μια γερή άμυνα κάνοντας εξάσκηση μέχρι να γίνει δεύτερη φύση σου. Μ’ άλλα λόγια μη περιμένεις μέχρι την κρίσιμη στιγμή για να συνειδητοποιήσεις ότι δεν έχεις ιδέα πώς να χειριστείς την κατάσταση. Φτιάξε στο μυαλό σου όλη την φάση, σκέψου πως θα της ζητήσεις το τηλέφωνο/email της, πες το δυνατά και σκέψου τι θα σου απαντήσει. Γενικά φτιάξε όλο τον διάλογο στο μυαλό σου ξανά και ξανά έτσι ώστε να έχεις μια απάντηση για ό,τι κι αν αποκριθεί και να μην σε πιάσει απροετοίμαστο. Μετά από αρκετή εξάσκηση θα εκπλαγείς κι εσύ ο ίδιο με το πόσο ετοιμόλογος θα είσαι.


Προετοιμάσου κατάλληλα

Συνήθως τ’ αυτονόητα παραλείπονται αλλά ας το τονίσουμε καλού κακού. Πριν να βγεις για την αναζήτηση του άλλου σου μισού πρέπει να έχεις προετοιμαστεί κατάλληλα. Προς θεού δεν είπαμε να μοιάζεις και με τον James Bond αλλά τουλάχιστον να είσαι καλοντυμένος και περιποιημένος. Μην βάλεις κάτι πολύ φανταχτερό ή πολύ μοντέρνο, ντύσου όπως ένας συνηθισμένος αλλά περιποιημένος άντρας. Και φυσικά μην ξεχάσεις τα σύνεργα του εγκλήματος, την επαγγελματική σου κάρτα, ένα στυλό, ένα κομματάκι χαρτί κι έφυγες.


Ένα βήμα τη φορά

Όταν ζητάς το τηλέφωνο/email μιας κοπέλας δεν χρειάζεται να προτρέχεις. Μείνε σ’ αυτό και περίμενε μέχρι το ραντεβού σας για τα περαιτέρω. Μην αρχίσεις να την ρωτάς για την προσωπική της ζωή ή να κάνεις βαρύγδουπες δηλώσεις όπως ότι είναι η γυναίκα της ζωής σου. Από την στιγμή που θα πάρεις το τηλέφωνο της δεν χρειάζεται να κάνεις κάτι άλλο. Απλά αποχώρησε και συγκράτησε τον ενθουσιασμό σου για το ραντεβού σας!


Κάντην με ελαφρά πηδηματάκια

Είναι γνωστό ότι όσο περισσότερο μιλάς στη κοπέλα την οποία μόλις πλησίασες τόσο μεγαλύτερες πιθανότητες έχεις να ξεφουρνίσεις κάποια βλακεία. Όσο εσύ μιλάς αυτή σκέφτεται μια έξυπνη δικαιολογία για να σ’ απορρίψει, γι’ αυτό φρόντισε να μην της την δώσεις. Δεν χρειάζεται να μιλάτε για ώρες για να σου δώσει το email της οπότε μετά τα 2 λεπτά που θα χρειαστείς για να το πάρεις σταμάτα να μιλάς για να μειώσεις τις πιθανότητες απόρριψης. Έτσι μόλις πάρεις στα χέρια σου το πολυπόθητο χαρτάκι πες ότι πρέπει να γυρίσεις στους φίλους σου και αποχαιρέτησε την. Μ’ αυτό τον τρόπο θα της δείξεις ότι έχεις και ζωή.

Egypt


29 Ιανουαρίου 2011

Προσέχετε τι φωτογραφίες ανεβάζετε στο facebook

Αληθινή φωτογραφία από το Facebook

Προσέξτε το δεύτερο σχόλιο:
Ο τύπος σχολιάζει (σε ελεύθερη μετάφραση): Πολύ ωραία η φωτό σου, και συγνώμη αν γίνομαι λίγο αγενής, αλλά αυτή η σκιά στο δεξί σου γόνατο, μοιάζει σα να είσαι προικισμένη με ένα μεγάλο πέος!!!

Η ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ !

Πόσο σημαντικό είναι το μακιγιάζ για να συκγινήσετε τους άνδρες.

Με το καλό μακιγιάζ θα αναδείξετε τα μάτια σας! Θα κάνετε τους άλλους να σας προσέξουν. Και θυμηθείτε, κυρίες μου: Οι άντρες σας κοιτάνε στα μάτια! Και μόνο! Έτσι θα τους τραβήξετε την προσοχή και θα τους κατακτήσετε! Με τα μάτια σας. Που θα αναδείξετε με ένα καλό μακιγιάζ! Ποιος άντρας θα αντισταθεί σε τέτοια... μάτια;;;


Αλλά πάλι, μπορεί και να κάνω λάθος...

27 Ιανουαρίου 2011

Το δείπνο αποχαιρετισμού του ιερέα.

Εντυπωσιακό....(με δίδαγμα)

Στον αγιώτατο ιερέα Πασχάλη είχαν οργανώσει δείπνο αποχαιρετισμού για
να εορτάσουν τα 25 χρόνια ιερωσύνης του στην εκκλησία της συνοικίας.
Ένας πολιτικός εκπρόσωπος, μέλος της κοινότητας, είχε προσκληθεί για
να δώσει προς τιμήν του ιερέα έναν σύντομο ιστορικό λόγο για την
ιερατική διαδρομή του.
Επειδή ο βουλευτής καθυστερούσε, ο ιερέας απεφάσισε να πεί λίγες
κουβέντες ώστε να καλύψει τον κενό χρόνο της καθυστερήσεως.

-Η πρώτη μου εικόνα/εντύπωση για το εκκλησιαστικό κοινό υπήρξε κατά
την πρώτη εξομολόγηση που έτυχε να ακούσω. Σκέφθηκα ότι με είχε
στείλει ο Επίσκοπος σε ένα χώρο φοβερό, μια και το πρώτο πρόσωπο, που
μου εξομολογήθηκε, με είπε ότι είχε ληστεύσει μία τηλεόραση, οτι είχε
ληστεύσει τους γονείς του, ότι είχε ληστεύσει επίσης την επιχείρηση
όπου εργαζόταν, και επιπλέον ότι είχε σεξουαλικές σχέσεις με την
γυναίκα του εργοδότη του.
Επίσης, μερικές φορές έκανε λαθρεμπόριο και εμπόριο ναρκωτικών. Και
τελειώνοντας, εξομολογήθηkε ότι είχε μεταδοσει μία σεξουαλική ασθένεια
στην αδελφή του.

Έμεινα κατάπληκτος, σκανδαλίσθηκα και καταφοβήθηκα. Αλλά, με το
πέρασμα του χρόνου, εγνώρισα περισσότερα πράγματα για τον κόσμο της
ενορίας και διαπίστωσα ότι δεν ήσαν όλοι ίδιοι, είδα μία συνοικία
γεμάτη με υπεύθυνο κόσμο, με ηθικές αξίες, και γεμάτο πίστη στον Θεό.
Kαι έτσι έχω ζήσει 25 χρόνια, τα πιο θαυμάσια της ιερωσύνης μου.

Ακριβώς την στιγμή που τελείωσε τον λόγο του έφθασε ο βουλευτής, προς
τον οποίο και έδωσε το βήμα για την ομιλία..
Φυσικά και ζητησε συγνώμη ο βουλευτής επειδή καθυστέρησε και άρχισε να
ομιλεί, λέγοντας:
" Ποτέ δεν θα λησμονήσω την πρώτη ημέρα που έφθασε ο αγιώτατος πατέρας στην εκλησιαστική συνοικία μας, και αυτό διότι έτυχα της τιμής να εξομολογηθώ πρώτος σε αυτόν......."

Ηθικό Δίδαγμα : Ποτέ να μην αργείς!.

Καινούργιο ATM

Η καινούργια πινακίδα κοντά στο ΑΤΜ της Τράπεζας, γράφει:

«Αγαπητοί μας πελάτες, η Τράπεζά μας εγκαθιστά νέα μηχανήματα ΑΤΜ, στα οποία θα προσεγγίζετε με το αυτοκίνητό σας, έχοντας έτσι τη δυνατότητα να κάνετε ανάληψη χρημάτων χωρίς να βγείτε  καθόλου από το όχημά σας.

Παρακαλούνται όσοι πελάτες κάνουν χρήση αυτού του τρόπου ανάληψης, να ακολουθήσουν τις αναγραφόμενες οδηγίες».

Μετά από μήνες, οι οδηγίες για Άνδρες και Γυναίκες, εμπλουτίστηκαν και αναπτύχθηκαν με διαφορετικό τρόπο.
Ακολουθείστε τα βήματα που αφορούν το φύλο σας.

*******************************


Μέθοδος Ανδρών:

1. Οδηγείστε κοντά στο μηχάνημα

2. Ανοίξτε το παράθυρό σας.

3. Εισάγετε την κάρτα στο μηχάνημα και πληκτρολογήστε το ΡΙΝ σας.

4. Πληκτρολογήστε το ποσό χρημάτων που επιθυμείτε και εισπράξτε τα.

5. Αφαιρέστε την κάρτα σας και πάρτε την απόδειξη.

6. Κλείστε το παράθυρο του αυτοκινήτου σας.

7. Κατευθυνθείτε προς τον επόμενο προορισμό σας.


*******************************


Μέθοδος Γυναικών: (δυστυχώς, τα περισσότερα είναι αληθινά!)

1. Οδηγείστε κοντά στο μηχάνημα.

2. Παρκάρετε έτσι ώστε το παράθυρό σας να βρεθεί απέναντι από
το μηχάνημα.

3. Τραβήξτε χειρόφρενο και ανοίξτε το παράθυρό σας.

4. Βρείτε την τσάντα σας, αδειάστε την στο κάθισμα του
συνοδηγού και βρείτε την κάρτα σας.

5. Κλείστε τη φίλη στο κινητό σας, λέγοντάς της ότι θα την
καλέσετε αργότερα.

6. Προσπαθήστε να εισάγετε την κάρτα σας στο μηχάνημα.

7. Βγείτε από το αυτοκίνητο για να φτάνετε στο μηχάνημα (οι
ανόητοι, το έχουν τοποθετήσει μακριά από το αυτοκίνητό σας!).

8. Εισάγετε την κάρτα.

9. Εισάγετε και πάλι την κάρτα με το σωστό τρόπο.

10. Ψάξτε στο πορτοφόλι σας να βρείτε το σημειωματάκι με το ΡΙΝ σας.

11. Πληκτρολογήστε το ΡΙΝ σας.

12. Πιέστε ΑΚΥΡΟ και ξαναπληκτρολογείστε το ΡΙΝ σας σωστά.

13. Πληκτρολογήστε το ποσό χρημάτων που επιθυμείτε.

14. Ελέγξτε τα μαλλιά σας στο τζάμι που καθρεφτίζει το πρόσωπό σας.

15. Εισπράξτε τα χρήματα και πάρτε και την απόδειξη.

16. Μπείτε στο αυτοκίνητο, αδειάστε ξανά την τσάντα σας και
τοποθετείστε στο βάθος το πορτοφόλι και τα μετρητά.

17. Σημειώστε στην ατζέντα σας το ποσόν των χρημάτων που αναλάβατε.

18. Ανάψτε τη μηχανή του αυτοκινήτου σας και ξεκινήστε.

19. Σταματήστε! Ξαναβγείτε και αφαιρέστε την κάρτα σας από το
μηχάνημα.

20. Αδειάστε ξανά την τσάντα σας, βρείτε την καρτοθήκη και
τοποθετείστε την κάρτα ανάληψης.

21. Αγριοκοιτάξτε τον ενοχλητικό οδηγό πίσω σας, που κορνάρει.

22. Ξαναβάλτε μπρος την αναμμένη μηχανή και ξεκινήστε.

23. Καλέστε στο κινητό τη φίλη σας, που κλείσατε πριν λίγα λεπτά.

24. Προχωρήστε 2-3 χιλιόμετρα.

25. Λύστε το χειρόφρενο!

Πανεπιστήμια και εκπαιδευτικά ιδρύματα σε όλο τον κόσμο. Μία πρόχειρη κωμικοτραγική σύγκριση

26 Ιανουαρίου 2011

Αστεία σκίτσα και.....Άντρες VS γυναίκες!

Πως βλέπουν οι άντρες και οι γυναίκες τον εαυτό τους στον καθρέφτη…

Η πραγματική αλήθεια για το μυαλό….

Αγάπη είναι να αλληλουποστηριζόμαστε όταν γεράσουμε…

Ντροπή παππού…

Μην περιμένετε τον τέλειο άντρα….

 101 στάσεις - 102 δικαιολογίες.
Μετά από 10 χρόνια γάμου….

Μια καρδιά μας συνδέει…

Η τέλεια γυναίκα….

Οι ζώνες απόλαυσης του άντρα και της γυναίκας

Οι απίστευτες σκιές των ονείρων μας









Μαξιλαροπόλεμος...


25 Ιανουαρίου 2011

πρωτότυπες, έξυπνες και δημιουργικές συσκευασίες τσαγιού













Μη τα βάζετε ποτέ με τα παιδιά...

Ένα μικρό κορίτσι μιλούσε με το δάσκαλο της για τις φάλαινες.
Ο δάσκαλος είπε ότι είναι φύση αδύνατο μια φάλαινα να καταπιεί έναν άνθρωπο, γιατί αν και είναι ένα πολύ μεγάλο θηλαστικό, ο λαιμός του είναι πολύ μικρός.
Το μικρό κορίτσι επισήμανε ότι μια φάλαινα είχε καταπιεί τον Ιωνά.
Ενοχλημένος ο δάσκαλος επέμεινε ότι μια φάλαινα δεν μπορεί να καταπιεί έναν άνθρωπο. Τότε το μικρό κορίτσι είπε, " Όταν θα πάω στον παράδεισο, θα ρωτήσω τον Ιωνά."
Και ο δάσκαλος τη ρώτησε " Και αν ο Ιωνάς έχει πάει στην κόλαση?"
Και η μικρή απάντησε " Τότε θα τον ρωτήσεις εσύ!"




Μια μέρα μια πιτσιρίκα καθόταν και έβλεπε τη μητέρα της που έπλενε τα πιάτα στον νεροχύτη. Ξαφνικά παρατήρησε ότι η μητέρα της είχε αρκετές λευκές τρίχες, που έκαναν αντίθεση στο καστανά της μαλλιά.
Κοίταξε της μητέρα της και τη ρώτησε όλο απορία "Γιατί κάποια από τα μαλλιά σου είναι λευκά, Μαμά?"
Και η μητέρα της απάντησε "Λοιπόν, κάθε φορά που κάνεις κάτι λάθος και με στεναχωρείς και με κάνεις να κλαίω, μια τρίχα μου γίνεται λευκή."
Το μικρό κορίτσι σκέφτηκε λίγο αυτή την αποκάλυψη και είπε "Μαμά, γιατί όλα τα μαλλιά της γιαγιάς είναι άσπρα?"




Μια δασκάλα συζητούσε με πεντάχρονα και εξάχρονα παιδάκια τις Δέκα Εντολές.
Αφού τους εξήγησε την Εντολή " Τίμα τον Πατέρα σου και τη Μητέρα σου", τα ρώτησε "Αν υπάρχει κάποια εντολή που να μας μαθαίνει πως να συμπεριφερόμαστε στα αδέρφια μας?"
Χωρίς να χάσει λεπτό ένα αγοράκι (το μεγαλύτερο στην οικογένεια του) απάντησε "Μην σκοτώσεις!"




Τα παιδιά είχαν όλα φωτογραφηθεί και η δασκάλα προσπαθούσε να τα πείσει να αγοράσουν από μια ομαδική φωτογραφία.
"Σκεφτείτε τι ωραία που θα είναι όταν μεγαλώσετε να βλέπετε αυτή τη φωτογραφία και να λέτε "Να η Ιωάννα, είναι δικηγόρος" ή "Να ο Μιχάλης, είναι γιατρός".
Μια φωνούλα ακούστηκε από το βάθος της τάξης "Και να η δασκάλα μας, που έχει πεθάνει!."



Μια νηπιαγωγός παρατηρούσε τα παιδιά της τάξης της καθώς ζωγράφιζαν. Και περνούσε που και που από δίπλα τους για να δει τις ζωγραφιές τους.
Καθώς περνούσε από ένα κοριτσάκι που δούλευε σταθερά, το ρώτησε τι ζωγράφιζε.
Το κοριτσάκι απάντησε " Ζωγραφίζω το Θεό."
Η δασκάλα σταμάτησε και είπε " Μα κανένας δεν ξέρει πως μοιάζει ο Θεός."
Χωρίς να χάσει λεπτό από τη ζωγραφιά της, το κοριτσάκι απάντησε "θα ξέρουν όλοι σε ένα λεπτό."

21 Ιανουαρίου 2011

Ο ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ

ή δεν πρέπει να μιλάς πολύ...



Ένας νεαρός πηγαίνει σ’ ένα φαρμακείο και ζητά απ’ τον φαρμακοποιό:
«Γεια σας, θα ήθελα ένα προφυλακτικό. Η κοπέλα μου Με κάλεσε για δείπνο και νομίζω ότι κάτι θέλει από μένα»

Ο φαρμακοποιός του δίνει το προφυλακτικό και καθώς ο νεαρός φεύγει, ξαναγυρνά και του λέει:
«Δώστε μου κι άλλο ένα προφυλακτικό, γιατί η αδελφή της κοπέλας μου είναι κι αυτή πολύ γλυκιά. Πάντα σταυρώνει τα πόδια της πολύ προκλητικά όταν με βλέπει και νομίζω ότι κι αυτή κάτι θέλει από μένα.»

Ο φαρμακοποιός του δίνει ένα δεύτερο προφυλακτικό και καθώς ο νεαρός φεύγει επιστρέφει και λέει:
«Τελικά δώστε μου κι άλλο ένα προφυλακτικό γιατί η μαμά της κοπέλας μου είναι ακόμα εξαιρετικά καλή και όταν με βλέπει πάντα αφήνει υπονοούμενα και νομίζω ότι κάτι θέλει από μένα.»

Στο δείπνο, ο νεαρός κάθεται με την κοπέλα του στ’ αριστερά του, την αδελφή της απέναντι του και τη μαμά στα δεξιά του. Όταν φθάνει και ο πατέρας, ο νεαρός σκύβει το κεφάλι κι αρχίζει να προσεύχεται:
«Κύριε, ευλόγησε αυτό το δείπνο... Σ’ ευχαριστούμε για όλα όσα μας έδωσες...!»
Πέντε λεπτά αργότερα ο νεαρός ακόμα προσεύχεται:
«Σ’ ευχαριστούμε κύριε για την καλοσύνη Σου…»

Δέκα λεπτά αργότερα και ο νεαρός ακόμα προσεύχεται, κρατώντας το κεφάλι σκυμμένο.
Οι υπόλοιποι κοιτάζονται έκπληκτοι και η κοπέλα του ακόμα περισσότερο απ’ τους άλλους.
Σκύβει στο αυτί του νεαρού και του ψιθυρίζει:
«Δεν ήξερα ότι είσαι τόσο θρήσκος!»
Κι εκείνος λέει:
«Δεν ήξερα ότι ο πατέρας σου είναι φαρμακοποιός!»



18 Ιανουαρίου 2011

Η ζαρτιέρα της δασκάλας...

Μια νεαρή δασκάλα αποφασίζει να κάνει ένα πρόχειρο διαγώνισμα στην τάξη της, για να διαπιστώσει την πρόοδο των μαθητών της... Το θέμα είναι δύσκολο κι αρχίζουν να γράφουν αμέσως . Γυρνάει η δασκάλα να γράψει το θέμα στον πίνακα, σηκώνεται η μίνι φούστα της και απ το βάθος της τάξης ακούγεται ένα γέλιο .

- Τι συμβαίνει , Δημητράκη ; ρωτάει η δασκάλα .
- Κυρία , είδα μια απ τις ζαρτιέρες σας !
- Έξω απ την τάξη , λέει η δασκάλα . Δε θέλω τέτοια πράματα στο μάθημά μου. Δε θέλω να σε δω για 3 ημέρες.
Τότε η δασκάλα αποφάσισε να δώσει κάτι συμπληρωματικές οδηγίες, γυρνάει στον πίνακα και καθώς τεντώνεται να γράψει, ένα ακόμη γέλιο ακούγεται απ την τάξη.
- Τι συμβαίνει, Γιαννάκη; ρωτάει η δασκάλα, που είχε αρχίσει να εκνευρίζεται.
- Κυρία, είδα τη ζαρτιέρα σας, απαντάει ο Γιαννάκης.
- Έξω απ την τάξη μου, ξαναλέγει η δασκάλα. Κι αυτή τη φορά η τιμωρία θα είναι πιο αυστηρή. Θα επιστρέψεις μετά από 3 βδομάδες. Εκνευρισμένη όπως ήταν, γυρίζει πάλι στον πίνακα, αλλά της πέφτει ο σπόγγος. Σκύβει να τον πιάσει και ένα δυνατότερο γέλιο ακούγεται απ το βάθος της τάξης. Στρέφει προς τους μαθητές η δασκάλα και βλέπει τον Μπόμπο να κατευθύνεται προς την έξοδο.
- Και για πού το βαλες εσύ , των ρωτάει
- Μ' αυτό που είδα εγώ, απαντάει ο Μπόμπος, καταλαβαίνω ότι οι μέρες μου στο σχολείο τελειώσανε πια!

Ισόβιος Έρωτας



το Αλμυρό Φιστίκι με χαρά

Π Α Ρ Ο Υ Σ Ι Α Ζ Ε Ι

τον "Ισόβιο Έρωτα"

ένα μελόδραμα του Marcel Gotlib



15 Ιανουαρίου 2011

What Happens Behind this Window?

XAZEΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

Υπάρχουν και υπάρχουν χαζές ερωτήσεις, αλλά αυτές εδώ είναι οι πιο χαζές που έχουμε ακούσει...


1. Γιατί ο γυναικολόγος σας βγαίνει από το δωμάτιο όταν γδύνεστε;

2. Σε κάποιον που του ανήκει ένα κομμάτι γης, του ανήκει όλο το βάθος, μέχρι το κέντρο της γης;

3. Γιατί οι γυναίκες δεν μπορούν να βάλουν τη μάσκαρά τους με το στόμα κλειστό;

4. Γιατί ονομάζονται «Ανώνυμοι Αλκοολικοί» εφόσον το πρώτο πράγμα που κάνουν είναι να σηκωθούν και να συστηθούν φωναχτά «γειά σας, είμαι ο Γιάννης και είμαι αλκοολικός»;

5. Αν ζευγαρώσετε ένα σκύλο Bulldog με ένα σκύλο Shitsu, τι θα πάρετε; Ένα σκύλο Bullshit; (σ.σ. μαλακία);

6. Γιατί υπάρχει φως στο εσωτερικό του ψυγείου αφού κανένας δεν είναι μέσα;

7. Γιατί το φυσικό μεταλλικό νερό που βρίσκεται στα βουνά για αιώνες, μόλις βγει έχει ημερομηνία λήξης;

8. Γιατί οι τοστιέρες έχουν ρύθμιση που σου καίει τη φρυγανιά τόσο που γίνεται κάρβουνο και κανείς δεν μπορεί να τη φάει;

9. Ποιος ήταν ο πρώτος που μόλις είδε αγελάδα σκέφτηκε «Νομίζω ότι πρέπει να στίψω αυτά και να πιω αυτό που θα βγει από κει μέσα!»;

10. Άραγε, οι κάτοικοι της Κίνας (σ.σ. China = Κίνα) πώς αποκαλούν τα ακριβές πορσελάνες τους; (σ.σ. China = προσελάνη)

11. Εφόσον ο καθηγητής στο Gilligan’s Island μπορεί να φτιάξει ασύρματο από μια καρύδα, πώς δεν μπορεί να επισκευάσει μια τρύπα στη βάρκα;

12. Γιατί ο Γκούφυ στέκεται στα δύο πόδια του ενώ ο Πλούτο στα τέσσερα; Είναι και οι δύο σκύλοι!

13. Πως ονομάζονται οι αρσενικές μπαλαρίνες;

14. Άραγε οι τυφλοί μπορούν και βλέπουν στα όνειρά τους; Και τελικά, ονειρεύονται;

15. Αν το κογιότ (του Roadrunner) έχει τόσα λεφτά ώστε να αγοράζει όλα αυτά τα κόλπα και τα εκρηκτικά, γιατί δεν αγοράζει φαγητό αντί να κυνηγάει συνεχώς το πουλί για να φάει;

16. Γιατί κάποιος που διαχειρίζεται τόσα χρήματα ονομάζεται broker; (σ.σ.: broker = μεσίτης αλλά και broker = πτωχεύσας)

17. Αν το αραβοσιτέλαιο φτιάχνεται από αραποσίτι και το ηλιέλαιο από ήλιο, τότε το baby oil (λάδι για μωρά) από τι φτιάχνεται; (σ.σ.: κρύο αμερικάνικο αστείο)

18. Γιατί όταν σου λένε ότι υπάρχουν δισεκατομμύρια άστρα στον ουρανό το πιστεύεις, ενώ όταν σου λένε ότι κάτι είναι φρεσκοβαμμένο, το δοκιμάζεις για να πιστέψεις;

19. Έχετε παρατηρήσει ότι αν φυσήξεις στη μούρη ενός σκύλου τρελαίνεται, ενώ όταν τον πηγαίνεις βόλτα με το αυτοκίνητο του αρέσει να έχει τη μούρη του έξω να τη φυσσάει λυσσασμένα ο αέρας;

14 Ιανουαρίου 2011

Ψάχνω τη γυναίκα μου...


Δυο φίλοι συναντιούνται μετά από πολλά χρόνια τυχαία σε μια πλατεία.
- Τι γίνεται, ρε αδελφέ, τι κάνεις εδω;
- Ψάχνω τη γυναίκα μου.
- Τι σύμπτωση, ρε φίλε, κι εγώ ψάχνω τη δικια μου!
- Πως είναι η δικη σου;
- Είναι ψηλή, ξανθιά, πανέμορφη, με γαλανά μάτια, μεγάλο μπούστο, σκέτο μανεκέν. Η δικιά σου;
- Γάμησε τη τη δικιά μου! Πάμε να βρούμε την δικιά σου!!!.......

Το Αυθεντικόν...

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Almiro Fistiki. Από το Blogger.

ΠΛΑΚΟΛΟΓΙΟΝ

BLOGS

Αναφορά κατάχρησης

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Η Σελίδα μας στο Facebook

Αχόρταγος

ΣΤΗ...ΤΥΧΗ!

ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ