Follow Us:

RSS

ΑΛΜΥΡΟ ΦΙΣΤΙΚΙ


ΤΟ ΑΛΜΥΡΟ ΦΙΣΤΙΚΙ ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕ ΣΕ ΝΕΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ.



ALMIRO FISTIKI HAS MOVED TO A NEW DOMAIN.



ALMIROFISTIKI.GR!


Launching
comeback
launchpad

9 Σεπτεμβρίου 2010

Σταματήστε να "πέφτετε" θύμα των "Διαδωσέ το για να δεις την εικονα" του Facebook!



Πολύ καλημέρα σας αγαπητοί αναγνώστες!

Σήμερα το άρθρο μου θα περιέχει πολύ μίσος γιατί το ποτήρι «ξεχείλισε» όπως λέει ο λαός. Ναι , όπως παρατηρήσατε στον τίτλο πρόκειται για κατι διαφημίσεις (?) κατι χαζές εικόνες – διαφημίσεις (?) πραγματικά δεν ξερώ πώς να τα αποκαλέσω αυτά.

Για να γίνω πιο συγκεκριμένος σας παραθέτω τα εξής παραδείγματα:









Υπάρχουν και άλλου τέτοιου είδους διαφημίσεις με διαφορετικό τίτλο ο αριθμός τους?
N-1 όπως λένε οι μαθηματικοί.

Θα μου πείτε που είναι το κακό σε αυτό? Διαφήμιση είναι έτσι και αλλιώς υπάρχουν παντού διαφημίσεις από το δρόμο μεχρι την τηλεόραση.

Η απάντηση μου είναι ότι : ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟ! Αφού αυτοί οι επιτήδειοι σας εκμεταλλεύονται κερδίζοντας λεφτά και αποκαλύπτοντας σας μια άχρηστη φωτογραφία ( Μερικές φορές δεν την αποκαλύπτουν καν ).

Κάποιος θα με ρωτήσει : Μα καλα πως κερδίζουν λεφτά?

Θα σας εξηγήσω πως και επίσης θα σας αποκαλύψω τον τρόπο οπού μπορείτε να δείτε την φωτογραφία ( αν σας τρώει η περιέργεια ) χωρίς να πάρουν ούτε ένα Cent!


Πριν από όλα αυτά , ας επισκεφτούμε ένα τετοιο site. Διαλέγω ένα τυχαίο που δεν θα αποκαλύψω ποιο είναι αλλά ο τίτλος του άρθρου που περιέχει είναι:


( Πατήστε στην φωτογραφία για μεγέθυνση ) 




Ναι καλα βλέπετε , ο δημιουργός του συγκεκριμένου Site μας ενημερώνει ότι κάπου στον κόσμο βρέθηκε ένα Πόκεμον. Πραγματικά αυτό είναι γελοίο….

Δώστε προσοχή στις διαφημίσεις που βρίσκονται πάνω από την φωτογραφία του.. Ποκεμον.

Συνεχίζοντας στην ιδία σελίδα βλέπουμε πιο κάτω:


( Πατήστε στην φωτογραφία για μεγέθυνση )


Ωραία , εδώ βλέπουμε ο δημιουργός να μας παροτρύνει να κάνουμε Like , Share και οτιδήποτε για να διαδώσουμε την σελίδα την συγκεκριμένη και πιο κατω να λεει πατήστε εδώ για να δείτε την φωτογραφία.




Σε αυτό εδώ το σημείο φαίνεται καθαρά ότι αν πατήσετε εκεί το μονο που θα καταφέρετε είναι να κερδίσει λεφτά ο δημιουργός του Site αφού είναι μια καμουφλαρισμένη διαφήμιση της Google!

Εσείς αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να ΜΗΝ διαδώσετε την σελίδα , να ΜΗΝ συνεχίζετε αυτή την μάστιγα τέτοιου είδους διαφημίσεων και απλα να πατήσετε το μικρό X που υπάρχει στην καμουφλαρισμένη διαφήμιση. Με αυτό τον τρόπο η διαφήμιση θα εξαφανιστεί και θα σας αποκαλυφθεί το Link για να δείτε την φωτογραφία χωρίς να κερδίσει ο δημιουργός ούτε ένα Cent. Στην δικιά μας περίπτωση θα δείτε αυτό:




(από το πολύ καλό gadget-akia.blogspot.com)

1 σχόλιο:

Το Αυθεντικόν...

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Almiro Fistiki. Από το Blogger.

ΠΛΑΚΟΛΟΓΙΟΝ

BLOGS

Αναφορά κατάχρησης

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Η Σελίδα μας στο Facebook

Αχόρταγος

ΣΤΗ...ΤΥΧΗ!

ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ